Return to Top Return to Top

Welkom

Stichting Ateliers Maastricht

SAM voert -in opdracht van de Gemeente Maastricht- het stedelijk atelierbeleid uit. De organisatie verhuurt op dit moment zo’n 190 ateliers en zet zich daarnaast voortdurend in om het aanbod van betaalbare en passende ruimtes uit te breiden. De stichting verhuurt aan professionele kunstenaars, kunstenaarsinitiatieven en kunstopleidingsinstituten, zowel op permanente als op projectbasis. SAM bemiddelt voor alle kunstdisciplines. De meeste huurders zijn beeldend kunstenaar.Uitnodiging: 24-26 mei | Atelier Tekenkunst Tongeren | Mariabastion 50 Maastricht

20/05/2019

.
U bent van harte uitgenodigd voor de tentoonstelling van het Atelier Tekenkunst van Pentagoon Kunstacademie Tongeren in het SAM-pand Mariabastion 50.
In deze expositie tonen we tekeningen, studies en schetsen die allemaal op basis van hetzelfde naakt-model zijn gemaakt. Het is een overzicht van handschriften, stijlen en interpretaties, met werken van:

Yolande Donceel, Tonnie Jongen, Marianne Klerkx, Elly Laarakker, Miet Pellaers, Louis Ritzen, Chris van Brussel, Stance van der Meer, André van Woudenberg e.a.

Opening vrijdag 24 mei om 19:00u – 21:00u
Tentoonstelling 25 | 26 mei van 13:00u – 18:00u

www.pentagoon.be


klik hier voor meer nieuws van SAM