Return to Top Return to Top

Welkom

Stichting Ateliers Maastricht

SAM voert -in opdracht van de Gemeente Maastricht- het stedelijk atelierbeleid uit. De organisatie verhuurt op dit moment zo’n 190 ateliers en zet zich daarnaast voortdurend in om het aanbod van betaalbare en passende ruimtes uit te breiden. De stichting verhuurt aan professionele kunstenaars, kunstenaarsinitiatieven en kunstopleidingsinstituten, zowel op permanente als op projectbasis. SAM bemiddelt voor alle kunstdisciplines. De meeste huurders zijn beeldend kunstenaar.B32 landt in SAM-ateliergebouw aan Mariabastion

02/07/2018

Nieuwe locatie | nieuwe tentoonstelling

Opening woensdag 4 juli om 20.00u, Mariabastion 50, Maastricht
Tentoonstelling: zaterdag 7 juli en zondag 8 juli, 14:00u – 18:00u

 

Gladys Zeevaarders & Sophie Johns werken al enige tijd als duo aan grote monumentale werken met krijt. Behalve bij B32 is hun werk tussen 5 en 8 juli ook te zien in de tentoonstelling ‘Debating Labatories’ aan de MAFAD in Maastricht, waar beide kunstenaars afstuderen bij de master ‘POLIS’.

Nieuwe locatie!
Na omzwervingen door de omgeving openen we in samenwerking met SAM weer een permanente locatie in Maastricht. De verbouwing is nog niet helemaal voltooid, maar we openen komende week alvast de deuren. Ons nieuwe adres: Mariabastion 50.

 

 


klik hier voor meer nieuws van SAM