VISUAL crowdfunding bachaus4

Maureen Bachaus is onlangs een ‘crowdfunding’ actie gestart, met het doel een nieuw kunstproject te financieren. Het gaat om de interactieve installatie ‘De Ontspanningsmachine’, die -zoals de titel al zegt- mensen helpt wat rust te vinden in onze drukke maatschappij. Het wordt een monumentale installatie die voor het eerst gepresenteerd zal worden tijdens het Scenes Connected Festival, juni 2016, Maastricht.

 

Maureen vraagt een donatie te doen en dan kun je kiezen uit allerlei tegenprestaties, zoals een origineel kunstwerk, een workshop in haar atelier, of een privé-sessie met de Ontspanningsmachine. Ook bestaat er de mogelijkheid dat jouw gedachten onderdeel zullen gaan uitmaken van deze interactieve installatie.

Maureen heeft nog veel meer tegenprestaties waar je uit kunt kiezen… en ondertussen steun je de ontwikkeling van dit interactieve en sociale kunstproject.

Het doneren is heel eenvoudig: je gaat naar de mijn crowdfunding-pagina (de link vind je onderstaand), je klikt op de ‘doneer’-button, en de rest wijst zich vanzelf. 

Ruim 1/3 van het benodigde bedrag is al binnen, en je kunt nog gedurende de gehele maand mei meedoen. Dus neem een kijkje op onderstaande link, en: Join the project! 🙂 Je naam wordt dan sowieso vermeld op mijn website. 

 

Ga naar onderstaand adres om mee te doen!

http://www.dreamordonate.nl/5726-de-ontspanningsmachine