Geachte liefhebber van kunst en cultuur, Na 8 jaar wethouderschap zal Jean Jacobs één dezer dagen met pensioen gaan. Uiteraard gaat dat gepaard met een grote receptie, die gehouden zal worden op donderdag 15 april in de hal van het stadhuis. Maar er is meer. Vanuit de wereld van kunst en cultuur is het initiatief genomen om Jean Jacobs ook nog eens apart te bedanken voor zijn bestuurlijke inzet, zijn energie en enthousiasme en de stevige push die hij aan de culturele ontwikkeling in Maastricht gegeven heeft.

Als eerbetoon wordt maandag 22 maart een culturele afscheidsavond gehouden in het Theater aan het Vrijthof. Jean Jacobs zal om 20.00 uur arriveren in het theater.

Het programma begint om 20.15 uur. In samenwerking met het Kultureel Overleg Maastricht en onder regie van Guido Wevers wordt die avond een afwisselend en boeiend cultureel programma gepresenteerd, waaraan een groot aantal gerenommeerde instellingen en organisaties uit Maastricht hun medewerking verlenen. Iedereen is welkom!

U kunt bij het Theater a/h Vrijthof kaarten reserveren. De toegang is gratis.

Geef een reactie