In het najaar van 2011 start De OndernemersplanWedstrijd: een begeleidingsprogramma voor een selecte groep van 20 ambitieuze en veelbelovende ondernemers in de creatieve industrie. Cultuur-Ondernemen en Maxwell Group hebben de Wedstrijd reeds 4 maal met groot succes uitgevoerd in Amsterdam, landelijk en voor Groningen/ Leeuwarden. Dit keer wordt er in samenwerking met de Kamers van Koophandel Brabant en Limburg de Wedstrijd in het Zuiden van Nederland georganiseerd.

Heb je een goed idee? Sta je op het punt om te starten met je onderneming? Of wil je professioneler aan het werk? Pak dan je kans en doe mee met De Wedstrijd. De ondernemingsplannen competitie van Cultuur-Ondernemen, Maxwell Group en de Kamers van Koophandel Brabant en Limburg (CreatiefZuid).


Het programma Gedurende De Wedstrijd begeleiden we je kosteloos om van idee naar ondernemingsplan te komen. Dat doen we in een traject van 5 maanden met workshops, trainingen en individuele begeleiding. De inschrijving sluit op 17 juni en het traject start op 1 september 2011. Voor het beste ondernemingsplan ligt een eerste prijs van € 3.000,- en een begeleidingstraject te wachten. Voor de tweede en derde prijswinnaars ligt er respectievelijk € 1.500,- en € 500,- klaar!

De criteria
De Wedstrijd is voor alle creatieve professionals in het werkgebied van de KvK’s Brabant en Limburg die een onderneming willen starten of net gestart zijn en die hun ‘droom’ op een doeltreffend, zakelijke en originele wijze in een ondernemingsplan willen vatten.

· Jouw bedrijf is gevestigd in het werkgebied van de KvK Brabant of Limburg
· Je bent niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de kamer van koophandel
· Je bent werkzaam in de creatieve industrie

Achtergrond
Met deze wedstrijd willen we creatieve professionals aanzetten tot ondernemend gedrag. Gedurende het traject is er intensief kennisoverdracht. Dit bevordert de kwaliteit van ondernemingsplannen zodat de realisering en de financiering makkelijker wordt. Daarnaast kan de creatieve industrie zo haar meerwaarde laten zien en cross-overs realiseren tussen startende ondernemers en reguliere ondernemers uit de regio.

Meer weten en aanmelden? Heb jij een goed idee en wil je een ondernemingsplan opstellen? Schrijf je dan in door een email te sturen met je CV, motivatie (half A4) en ideeomschrijving naar fasten@maxwellgroup.nl
De inschrijving sluit op 17 juni 2011.

Voor vragen kun je mailen naar: fasten@maxwellgroup.nl

Geef een reactie