Atelierpand Kasteel Holtmeulenstraat De aanstaande renovatie van het atelierpand Kasteel Holtmeulenstraat is gepland in september. Na de opknapbeurt worden de ateliers verhuurd als permanente ruimtes. Er zijn t.a.v. de permanente verhuur binnen dit pand nog een aantal ateliers vrij. Geïnteresseerde professionele kunstenaars kunnen contact opnemen met SAM.
De website van SAM is enigszins aangepast. Kijk ook eens naar ons Prikbord! Het is vanaf nu mogelijk om per mail aan SAM te verzoeken om informatie op het Prikbord te plaatsen. Een oproep voor deelname aan een project/tentoonstelling, een informatieve bijeenkomst voor creatieve ondernemers, zomaar twee voorbeelden van onderwerpen waaraan je als kunstenaar of bijv. kunstenaarsinitiatief of kunstinstelling bekendheid zou willen geven.

Hoe? Stuur een tekstbericht (klaar voor publicatie) en eventuele flyer en/of foto naar SAM, met het verzoek voor plaatsing op het Prikbord naar: info@sam-ateliers.nl . Afhankelijk van de vraag en mogelijkheden binnen de organisatie van SAM zullen wij plaatsen. Over het al dan niet plaatsen van een bericht wordt door SAM beslist.

Geef een reactie