SAM zoekt tijdelijke ateliers

In de nabije toekomst gaat SAM met de gemeente zo’n 60 permanente ateliers realiseren. In het bedrijvenpand aan de Kasteel Holtmeulenstraat en in een gedeelte van de het voormalig schoolgebouw aan het Theresiaplein. Deze gebouwen worden in de komende tijd eerst opgeknapt en daarna door SAM verhuurd tegen het prijspeil dat past bij de permanente ateliers van SAM.

Naast deze permanente ruimtes, beheert SAM een aantal tijdelijke ateliers. Tegen een extra lage onkostenvergoeding. Wel met het risico dat de periode dat deze ateliers gebruikt kunnen worden kort is of onverwacht eindigt. Op deze wijze probeert SAM voor de hele doelgroep kunstenaars een atelier te verwerven. Het tijdelijke bestand van SAM behoeft uitbreiding. Daarom heeft SAM in januari voor een half jaar Reinhilde van der Heijden in dienst genomen. Om een aantal tijdelijke ateliers te verwerven en zo ook dit bestand op peil te houden.

Kent iemand een geschikte locatie, aarzel dan niet telefonisch met SAM contact op te nemen of stuur een mailtje aan Reinhilde.