DSC_0077_b
Op 21 oktober 2012– op de laatste zondag van de herfstvakantie – organiseert Kamerkoor Transparence een interactieve muzikale ontdekkingsreis voor jong en oud in de SAM-Decorfabriek!

 

Kamerkoor Transparence, onder leiding van Jacqueline Nelissen, neemt u mee naar een andere wereld. Een wereld met peperkoeken huisjes, met bosnimfen en saters. We zingen lieflijke, spannende, theatrale en rampzalige liederen. En oh ja, als u komt luisteren: trek warme kleren en gemakkelijke schoenen aan!

Kinderen (groep 5/6) spelen een belangrijke rol in dit sprookjesconcert. In aansluiting op Festival Jong dat in dezelfde week tal van activiteiten organiseert, kunnen ze in 2 voorbereidende workshops met mimespeler Dönci Bánki leren lopen als een wolf, geluiden maken als bosdieren en zweven als elfjes en vormen ze verkleed en geschminkt het decor bij de liederen. Inschrijven voor de workshop kan nog via onze website of door een mailtje te sturen naar reserveringen@transparence.nl . Dönci is ook verantwoordelijk voor de regie van de voorstelling met het koor.

 

Voorstellingen: 21 oktober, 13.30 en 16.00 uur.

Entree voorstelling: 5 euro. Reserveren voor de voorstelling wordt aanbevolen!

 

Locatie: SAM-Decorfabriek, Meerssenerweg 215, Maastricht (achterkant centraal station). Parkeren kan op het terrein van de fabriek of u komt te voet vanaf het station, uitgang Meerssenerweg (ongeveer 500 meter).

Geef een reactie