Afgelopen tijd heeft Creapoint in het kader van het project Creatief Ondernemerschap een programma voor de eerste helft van 2010 in elkaar gezet. Deelname is gratis voor creatieve starters die aan de volgende voorwaarden voldoen.

Ben je een startende ondernemer (< 3 jaar) in de creatieve industrie en gevestigd in Limburg dan kun je gratis deelnemen door je persoonlijke gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, bedrijfsnaam en e-mailadres) te mailen naar creapoint@limburg.kvk.nl. Op 3 lokaties (via onze Creapoints in Heerlen, Maastricht en Venlo) biedt Creapoint een achttal workshops aan voor creatieve startende ondernemers.

De volgende onderwerpen komen aan bod: ? Ik heb een goed idee. Wat nu? ? Hoe verkoop ik mijn idee? ? Offertes en algemene voorwaarden ? Social Media en de “Google economie” ? Administratie voor creatives ? Internet marketing voor creatives ? Belastingen voor creatives ? Presenteer je onderneming

In bijgaande flyer-workshops-2010-voorjaar-versie-26012010 vinden jullie meer info over de inhoud, sprekers, locaties en data waarop de workshops gehouden worden.

Voor alle workshops heeft Creapoint professionele trainers ‘uit het veld’ kunnen vastleggen.

Deelname is gratis voor creatieve starters die aan de voorwaarden voldoen. Inschrijven kan vanaf nu via creapoint@limburg.kvk.nl (zie bijlage).

Geef een reactie