image001Op verzoek van Hester Coolen van D(esign)-Day:

Beste designer _ D(esign)-day beleeft mei 2015 alweer haar tiende editie. Voor deze jubileumeditie willen we de beste, meest eigenzinnige en oorspronkelijke designers uit binnen- en buitenland bij elkaar brengen op een bijzondere plek met een voor iedereen, deelnemers en bezoekers, uitdagend programma.

D(esign)-day staat voor onafhankelijk, toegankelijk design waarin gezond verstand en originaliteit samengaan. Design dat ook door de volgende generatie mooi en praktisch gevonden wordt. D(esign)-day heeft zich de afgelopen jaren dankzij een uitgelezen deelnemersveld en een hecht team van creatieve zelfstandigen ontwikkeld tot een uniek design-event in het zuiden van Nederland, waar veel liefhebbers van design uit Nederland, België en Duitsland op afkomen. Voor D(esign)-day worden alleen designers uitgenodigd die hun objecten ontwerpen èn maken. De bezoekers komen om design te kijken en kopen, èn voor de kans om in gesprek te gaan met de mensen achter het design. Een interessant side-program biedt hen de mogelijkheid om nog meer te weten te komen over het ontwerp- en productieproces.

Inschrijven kan tot 27 maart 2015. Kijk voor uitgebreide informatie over deelname op onze website: www.designday.nl/inschrijven

Kijk voor meer informatie op www.designday.nl
Organisatie — Hester Coolen
043 – 363 77 29 / 06 – 30 03 05 14
info@designday.nl