Contactgegevens

Contact

Heb je vragen, ideeën of wil je iets bespreken? Neem dan contact met ons op.

Weten wie jouw bericht gaat beantwoorden?

Ontmoet het team van SAM

Natascha

coördinator

Zij vindt het belangrijk om samen met het bestuur, de medewerkers en de vrijwilligers een team te vormen dat zich inzet voor een waardevol en eerlijk atelierbeleid voor kunstenaars. Samen staan we sterker. Een wereld zonder kunst is in haar ogen onvoorstelbaar, cultuur verrijkt ons leven.

Daarnaast is Natascha beeldend kunstenaar, helpt graag een handje bij plateauKunst en zet zich in voor Fair pay voor kunstenaars.

Edith

analist

Edith is Medewerker Bureau en Verhuur en in die rol verzorgt ze de administratie van SAM. Ze haalt voldoening uit het maken van kloppende energienota’s, het afwerken van to do’s en het uitpluizen van onze inkomsten en uitgaven. Monnikenwerk met getallen is duidelijk aan Edith besteed.

In de uren buiten SAM doet ze aan Braziliaans dansen, lost ze complexe Sudoku’s op en verzorgt ze de boekhouding van coöperatie Gedeelde Weelde.

 

Marc

Duizendpoot

Met een bestelbus vol gereedschap, grote bos met sleutels en hoofd vol ideeën rijdt hij voortdurend kriskras door de stad, van pand naar pand. Afvoeren repareren, rookmelders installeren, sloten vervangen, kasten bouwen – er is weinig dat Marc niet kan.

In de spaarzame tijd dat Marc niet aan het werk is beoefent hij jeu de boules en bezoekt hij concerten en festivals in binnen- en buitenland.

Voorzitter: Maria Rutgers
Secretaris: Joyce Daems
Penningmeester: Edwin Bakker
Bestuurslid huurder: Mieke Coenen
Bestuurslid huurder: Paul Gorissen
Bestuurslid huurder: Rick van der Linden

Jaarverslag 2022
Jaarverslag 2023
Activiteitenplan 2024