Anjelierenstraat 40, atelier 06

Beste kunstenaars,

Per 1 juni komt er in het atelierpand aan de Anjelierenstraat een atelier vrij van ong 72 m2 (incl. bijruimte van 10 m2) voor een huurprijs van € 335,50 inclusief voorschotten voor o.a. energie en gemeentelijke belastingen (€ 105) en servicekosten (€ 7,50).

In het atelierpand Anjelierenstraat is het initiatief SAM SAM gehuisvest. SAM SAM staat voor samen delen en is een initiatief van stichting Fantastike en SAM.
Fantastike helpt GGZclient-kunstenaars hun artistieke ambities waar te maken in combinatie met een psychisch gezond leven. De SAM huurders vervullen de rol van goede buur en geven incidenteel bijv. workshops in een artistiek vakgebied.

Atelier Fantastike “bemant” hier 2 ruimtes, de overige ruimtes worden verhuurd aan SAM-huurders die zich aan het initiatief hebben gecommitteerd.

Dus:
Gezocht: een enthousiaste professionele kunstenaar met een sociaal hart, die een atelier zoekt om zijn of haar eigen beroepspraktijk in te beoefenen en daarnaast enthousiast is over deelname aan het SAM SAM project.

Aan iedere SAM-huurder in het pand wordt gevraagd om minimaal twee maal per jaar een project (mee) te organiseren.
Ben je geïnteresseerd en sta je ingeschreven op de wachtlijst van SAM, neem dan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 24 mei met SAM per mail contact op via onderstaand mailadres. Motiveer in je aanvraag waarom je graag zou willen deelnemen aan het project, geef ook aan hoe je denkt dat je bijdrage er uit zou kunnen zien. Wanneer je aanvraag geschikt is voor het project nodigen wij je snel uit voor een gesprek.
Wij horen graag van jullie.
Vriendelijke groeten,

Anne van Aalst- SAM
Bertille Sogolee- voorzitter Fantastike

Zie ook https://sam-ateliers.nl/anjelierenstraat-40