690-1024x576De muziekstudio


Wat inspireert je?
Alles. Het leven. Muziek.

Waar ben je nu mee bezig?
Ik ben artistiek leider van het project Young Pioneers. Dit is een pilotproject georganiseerd door de Provincie Limburg, 3 voor 12 Limburg en de Stichting Popmuziek Limburg. We hebben een orkest gevormd van jongeren tussen 15 en 25 jaar uit de Limburgse popscene, waarmee we zijn gaan touren en een album hebben opgenomen.

Ik ben hier heel enthousiast over, ik heb er zelf ook veel van geleerd, sociaal gezien. Ik vind het belangrijk om jongeren te leren hoe ze ook muziek kunnen maken, anders dan dat wat ze op de muziekschool leren. Het out-of-the-box denken. Ik heb gemerkt dat de coachende rol mij wel goed ligt, ik vind het heel leuk om met die jongeren te werken. Om aan te voelen of iemand beter kan zonder te pushen. En doseren, daar gaat het ook om. Ik noem mezelf dosent, met een s.