AfdrukkenOp verzoek van Maureen Bachus van Museum Romeinse Katakomben Valkenburg:

PRESENTATIE IN MUSEUM ROMEINSE KATAKOMBEN:

Werk je met licht(objecten) en/of projecties,
en wil je een solo-presentatie tijdens ons Midzomernachtfestival?

Een museum dat verlicht wordt door kaarsen, waar je via kronkelige gangen en geheimzinnige trappen terug reist in de tijd, en waar de intense rust en het onophoudelijke spel van schaduwen een mystieke ervaring oplevert: dit is geen gewoon museum, dit is een ‘experience’, ver weg van je drukke dagelijkse leven en van alle stress. 

Een bezoek aan Museum Romeinse Katakomben is een fascinerende, leerzame en onvergetelijke belevenis.  Dwalend door de gangen van de Romeinse Katakomben ontdek je het Rome uit het vroege Christendom van de derde en vierde eeuw. Je daalt af naar de graven van gewone Romeinse burgers en naar de schitterende grafkamers van vooraanstaande Romeinen; een onderaards labyrint vol catacomben uit het oude Rome, beschilderd met prachtige fresco’s en voorzien van eeuwenoude inscripties.

Deze betoverende plek is de setting van het Midzomernachtfestival, georganiseerd in samenwerking met Openluchttheater Valkenburg, en wij willen tijdens dit bijzondere festival o.a. een solo-presentatie presenteren van een lichtkunstenaar, met lichtobjecten of projecties. 

Heb je interesse? Stuur dan je portfolio naar maureenbachaus@katakomben.nl
Voor meer informatie: www.katakomben.nl, en www.openluchttheater-valkenburg.nl