fashionhousemaastricht.nlOp verzoek van Fashion House Maastricht:

Op zaterdag 12 december vindt van 12:00-14:00u een speciale Fashion House Maastricht Open Dag plaats. Dé gelegenheid voor eenieder om op locatie (Labgebouw/Vredestein| Sphinxkwartier) een preview te krijgen van de plannen en het ontwerp. Door architectenbureau Studio Stad worden voor het eerst de indeling en activiteiten van Fashion House Maastricht gevisualiseerd, zodat potentiële toekomstige bewoners en geïnteresseerden zich een beter beeld kunnen vormen. Daarnaast is er natuurlijk voldoende mogelijkheid om vragen te stellen en kan men zich zelfs al inschrijven voor de ateliers. 12:00 uur: Speciale tour Om stipt 12:00 uur zal er een speciale rondleiding plaatsvinden. Geïnteresseerden dienen dit bij aanmelding aan te geven en uiterlijk om 11:55u aanwezig te zijn bij de hoofdingang van het Labgebouw/Vredestein.

Interesse? Meld je aan!
Indien je serieus geïnteresseerd bent in mogelijke participatiemogelijkheden binnen Fashion House Maastricht, gelieve je uiterlijk donderdag 10 december aan te melden via E: info@fashionhousemaastricht.nl. Ben je helaas verhinderd, maar wil je wel op de hoogte blijven van specifiek het Fashion House Maastricht, geef dit dan ook per mail door.

JOIN THE FASHION HOUSE COLLECTIVE

Fashion House Maastricht heeft als doel voor lokaal, nationaal en internationaal opkomend design talent hét instituut te zijn waar eenieder zich zowel artistiek als op het gebied van ondernemerschap kan ontwikkelen. Een plek waar netwerk, kennis, kunde, creativiteit en hardware worden verbonden én het promotie platform voor opkomend talent. Waarbij het collectief net zo belangrijk is als het individu en de maakindustrie van de toekomst centraal staat. Fashion House Maastricht is de sleutel tot creativiteit, innovatie en realiteit en de link tussen onderwijs en het bedrijfsleven. De 2e verdieping van het Labgebouw/Vredestein in het Sphinxkwartier wordt het toekomstige (t)huis van Fashion House Maastricht, het laboratorium voor modetalenten en het epicentrum van Mode Maastricht. Nu nog leeg, maar vanaf zomer 2016 bruisend van energie. Een plek waar vakmanschap, kwaliteit, authenticiteit en historie bij elkaar komen en talent kan groeien. Fashion House Maastricht is dus meer dan alleen maar m2 aan creatieve ruimte. Fashion House Maastricht biedt naast atelierruimte ook een divers development programma aan met begeleiding in o.a. PR & Marketing, aangevuld met bijzondere (meet-up)events, lezingen, masterclasses en workshops op zowel zakelijk gebied als vakinhoudelijk.

Fashion House Maastricht maakt onderdeel uit van Mode Maastricht. Supported by: Gemeente Maastricht | WOM Belvédère | Forza Asset Management Partners: FASHIONCLASH | Fashion Council NL | MAFAD | Studio Stad