In verband met de groei van ons museum gaan we ons technische team uitbreiden. We zijn op zoek naar ervaren technische mannen en vrouwen met creatief inzicht, op ZZP/freelance- basis. Je werkt voornamelijk op projectbasis.

 

Met betrekking tot tijdelijke tentoonstellingen en evenementen werkt Museum Romeinse Katakomben nauw samen met professionals uit de culturele en educatieve wereld. Conceptueel uitgangspunt van het hedendaagse programma is de verbinding tussen verleden en heden. 

Zowel wetenschappers als beeldend kunstenaars worden uitgenodigd onderzoek te doen en/of te reageren op de thematiek van het museum. De interactieve opzet legt op optimale wijze een brug naar publiek, educatie en hedendaagse samenleving.

 

In de tentoonstellingsruimtes van het museum wordt 4 tot 6 keer per jaar een grotere presentatie opgebouwd. Dit kan een tentoonstelling zijn, een cultureel evenement, maar ook een film en video-art festival. Daarnaast wordt in de zgn. ‘project space’ een doorlopende kleinere presentatie getoond, die enkele keren per jaar wisselt.

 

Ben je een technische manus van alles en wil je graag meewerken aan de opbouw van ons hedendaagse programma? Neem dan contact op met artistiek directeur Maureen Bachaus, E: maureenbachaus@katakomben.nl of T: 06-29017129

Meer informatie over het museum: www.katakomben.nl