Transparence in Studio SAM

10a766d8-b87c-49ce-b652-98188063c642Het publiek wordt meegenomen door het koor op een tocht door een gebouw, terwijl de groep kinderen een uitbeeldende rol heeft. In iedere ruimte die je betreedt, word je verrast met soms betoverend mooie en dan weer angstaanjagend spannende sferen, waarin fantasie gewoon is en niets is wat het lijkt.

Met je (klein) kind naar een fabelachtig concert? 

Het 15-koppige zuidlimburgse kamerkoor  Transparence onder leiding van Jacqueline Nelissen is driftig aan het oefenen. “da-ang da-ang dang” krast de enthousiaste kraai die bijna zover is dat ie de kikker op kan slokken; een zoemende vlieg steekt voorzichtig een pootje in de marmelade “sie zappelte mit ihren Beinen – zuerst mit sechs – dann nur mit einem”. En in het zweedse woud treurt een jonge koning om zijn geliefde prinses.

Intussen is regisseur en mimespeler Dönci Banki een groep kinderen aan het voorbereiden: hoe beweeg je als krasse kraai, als irritante vlieg of als spookachtig dwaallichtje?

Dit alles en nog veel meer gaat samenkomen in de voorstelling “FABELACHTIG!” Het publiek wordt meegenomen door het koor op een tocht door een gebouw, terwijl de groep kinderen een uitbeeldende rol heeft.  In iedere ruimte die je betreedt, word je verrast met soms betoverend mooie en dan weer angstaanjagend spannende sferen, waarin fantasie gewoon is en niets is wat het lijkt. 

Locatie:
Studio SAM (Voormalig L1 gebouw), Bankastraat 3, Maastricht

Tijden:  
Zaterdag  10 mei om 16:00u en om 19:00u
Zondag   11 mei om 14:00u en om 17:00u

Toegangsprijs: Volwassenen € 8,00 kinderen € 5,00 gezin (2 volw + 2 kind) € 20

Info: www.transparence.nl
Reserveren info@transparence.nl