Tijdens Festival Cement; twee toneelvoorstellingen in ‘t Brandweer: MAMADEERN en ALLEEN OP DE WERELD.

MAMADEERN Een voorstelling van Leen Braspenning Mamadeern gaat over de liefde van Dina voor haar mama die prostituee is, maar die fysiek en psychisch kapot gaat. Dina wil haar moeder niet verliezen en doet er alles aan om haar uit het nachtleven te loodsen. Ze is vol goede moed, maar het leven is niet lief voor de hoerendochter die afstevent op hetzelfde pad als haar moeder.

Te zien in ‘t Brandweer op 1 april om 21.15 u / 2 april om 22.00u / 3 april om 19.00u / 4 april om 19.00 u / 5 april om 17.00u.

ALLEEN OP DE WERELD Een voorstelling van Wanda Eckerman en Roel Swanenberg Alleen op de wereld vertelt het verdrietig verhaal van een achtjarig jongetje dat verkocht wordt aan een straatartiest met drie honden en een aap. Op kleurrijke, energieke wijze verbeelden Wanda en Roel de – voor hen- essentiële waarden uit dit boek over echte vriendschap, over afscheid moeten nemen, over bij je moeder willen zijn. Ze maken gebruik van live-projecties vanuit hun camper, ze zingen, spelen muziek, ze samplen en ze vertellen. ALLEEN OP DE WERELD, ontwapenend bricolage-totaaltheater over “leven van de kunst van het leven”!

Te zien in ‘t Brandweer op woensdag 1 april om 19.00 u en donderdag 2 april om 17.00 u en om 19.00 u

Geef een reactie