Op 25 november van 11.00 – 17.00 uur organiseert Virtueel Platform tijdens het STRP festival de eerste editie van ‘How do you do’.

Een dag lang geven digitale top-creatieven inzicht in hun werkproces en ‘making of’ op het gebied van Transmedia, Mobile, Gaming, Art / Experiment, Business development, Hybrid computing, Visual culture en meer.

How do you do 2011 is voor jou en je collega’s een goede gelegenheid om te netwerken, het STRP festival te bezoeken, nieuwe talenten te ontmoeten en frisse ideeën op te doen. Het is een dag voor, met en door digitale creatieve makers.

Wie zijn er?
Kom een kijkje nemen in de keuken van Google, Philips Design, Head Candy en Ultimaker, startups als Roamler, Stiktu (van Layar), kunstenaars als Markus Kayser, Peter Kirn, Rafael Rozendaal, Danja Vasiliev (Newstweek) en Fons Schiedon, designers als Richard Vijgen, Champagne Valentine en Het Ministerie van Nieuwe Dingen, game developers als Vlambeer, Blender, iPawn en vele anderen.

Doe mee! Van 15.30 tot 17.00 uur worden de rollen omgedraaid en is er de kans voor bezoekende professionals om hun werk te laten zien en daar meer over te vertellen. Zou jij zelf een kijkje willen bieden in de keuken van je bureau of van jouw artistieke praktijk? Heb je verrassende projecten die we nog niet kennen? Neem dan contact met ons op.

How do you do 2011 gaat over het ontmoeten van je helden en talenten, over de laatste ontwikkelingen en nieuwe perspectieven, over scherpe portfolio’s en over netwerken. Tot 25 november in Eindhoven!

Tickets: 8 euro, inclusief toegang tot de STRP expo en het symposium Playful Post Digital Culture. Bestel via www.strp.nl/tickets
Locatie: STRP festival, Klokgebouw, Eindhoven Programma: www.virtueelplatform.nl/activiteiten/howdoyoudo

Geef een reactie