Een project van zes jonge pas afgestudeerde architectonische vormgevers.
Wordt ruimtelijke ervaring beïnvloed door tijd? Wie bepaalt waar je zit? Is dat de positie van de stoel of de ruimte om de stoel heen?
Schaal 1 op 1
is een project dat mensen bewust wil maken van (interieur)architectuur. Dit door tijd, context en perspectief op ongebruikelijke wijze samen te laten werken met een traditioneel interieur. Zo ontstaat er een belevingswereld waarin de bezoeker voor verschillende vraagstukken komt te staan. Wat is de vanzelfsprekendheid in de (interieur)architectuur?

Deelnemende kunstenaars: Renske Bouten, Rick van der Linden, Roel van Nieuwenhuizen, Joey Rademakers, Roel Slabbers en Joep Esseling. . Vanaf zondag 5 september t/m zondag 26 september is de expositie dagelijks te bezoeken van wo-zo van 12:00 tot 17:00 uur.

De opening is 05 september om 15.00 uur en zal worden geopend door Dick Evers. In het weekend van 11 & 12 september vindt de opening van het culturele seizoen plaats: Het Parcours. Een unieke kans om van jong talent werk te bezichtigen in een inspirerende omgeving.

Zie voor meer informatie onze nieuwsbrief of kijk op www.exposchaal1op1.nl

Geef een reactie