Dit wordt het dan (zo’n beetje): het project ‘Uit de keuken van SAM’ in ‘t Brandweer met een keuken waar gekookt gaat worden, een keukentafel, een touwtjetrekinstallatie, de club SamSam en een digitale presentatie van het werk van huurders van SAM.

Van 15 mei t/m 12 juni. Wij zouden het geweldig vinden als zo veel mogelijk kunstenaars (huurders SAM + wachtlijst) deelnemen aan een of meer onderdelen. Op welke manier dat kan? Wij vatten het hier samen:
1. Touwtje trekken voor jong en oud: Een grote ruimtelijke installatie waarbij de bezoeker kan kiezen tussen een touwtje van 1,2,10,20,30,40,50 euro en zo verrast wordt door een betaalbaar kunstwerk. Lever hiervoor kunstwerkje(s) in, voorzien van je naam , evt. verpakt in een doorzichtig plastik zakje, zodat het goed aan een touwtje bevestigd kan worden. Na afloop ontvangt iedere kunstenaar het niet verkochte werk terug of het bedrag van het verkochte werk. Doe je mee? Meld dit dan vóór 29 april a.s, inleveren uiterlijk vóór 5 mei (bij SAM tijdens spreekuurtijden di t/m wo van 11-13u, of op afspraak).

2. Kunstenaars in beeld: doorlopende power point presentatie: lever 2 foto’s in van je werk en 1 van je atelier (RGB en als .JPG, minimaal 1074×768 pixels). Geef je website door, dan kan die digitaal bekeken worden. meld deelname vóór 29 april a.s. (dit onderdeel is alleen voor SAM-huurders).

3. De SAM-keuken te leen: De kunstenaar leent voor een dagdeel de keuken om op geheel eigen wijze invulling te geven aan het idee van kunst en ontmoeten. Met een budget van € 75, kan hij/zij op ‘n wo,do,vr of zondag de pollepel zwaaien in de keuken van SAM. Juul, Han en Jacques kiezen 5 ideeën uit. Wil je meedoen? Stuur je plan in vóór 29 april.

4. Club SamSam: op de zaterdagavond na het tafelgesprek gaat de club open. Mee organiseren? Meld dit dan vóór 29 april a.s.

5. En dan zoeken wij nog: kleurplaten voor kinderen (max A3), kussens voor de kussenhoek voor kinderen, iemand die de planten wil water geven, keuken- en opruimhulpen, 2e gastvrouwen/heren voor tijdens de Kunsttour of een van de andere openingsdagen enz. enz. enz.

Alle info kan gemaild worden naar info@sam-ateliers.nl

Het plan is nog volop in ontwikkeling. Op deze webpagina kun je de vorderingen volgen.

Wij zien uit naar jullie reacties en ideeën! Alvast bedankt en hopelijk tot een mooie en speelse ontmoeting. Hartelijke groeten van Juul Sadée, Han Rameckers, Jacques Costongs en het SAM-team

Geef een reactie