FASHIONCLASH is op zoek naar ontwerpers en kunstenaars die willen deelnemen aan de FASHIONCLASH Modeprocessie 2011.

In samenwerking met de Heiligdomsvaart en ABK Maastricht organiseert FASHIONCLASH een Modeprocessie. Een processie waarbij modellen creaties gebaseerd op liturgische gewaden showen in optocht door de binnenstad van Maastricht onder begeleiding van Live muziek.

Voor de Modeprocessie zijn we opzoek naar Alumni en studenten van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Ontwerpers en kunstenaars uit alle disciplines zijn welkom om deel te nemen aan dit unieke project.

FASHIONCLASH, Maastricht‘s jongste evenement gaat een CLASH aan met de Heiligdomsvaart, Maastricht‘s oudste evenement. Eens in de 7 jaar vindt de Heiligdomsvaart plaats. De eerste trok in 1391 door Maastricht, de laatste in 2004. Dit jaar zal de 54e editie plaatsvinden. Bij een heiligdomsvaart worden in een processie relieken (kleding, voorwerpen of overblijfselen) van heiligen aan het volk getoond. De Heiligdomsvaart Maastricht is de bekendste van Nederland en trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Rondom het evenement wordt een rijk cultureel programma samengesteld waar dit jaar de FASHIONCLASH Modeprocessie deel van uitmaakt. ( Meer info over de heiligdomsvaart: http://www.heiligdomsvaartmaastricht.nl )

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de FASHIONCLASH Modeprocessie 2011 geef je dan op voor 19 februari! www.fashionclash.nl Wij zien uit naar je deelname!

Hartelijke groeten,
FASHIONCLASH TEAM
Branko, Laurens en Nawie

Geef een reactie