Regardless of Others

 

“Ik heb altijd als toeschouwer de exposities hier bezocht en ik zie een duidelijke ontwikkeling sinds het begin. De tentoonstellingen worden steeds beter en mooier. ’t Brandweer werd ook steeds dynamischer en meer divers. Denk ook aan “de Keuken van SAM”. Daar komt bij dat het ook in de stad steeds beter bekend werd onder de mensen wat hier allemaal gebeurt. Net op het moment dat er echt iets is opgebouwd, wordt het eigenlijk weer afgebroken. Dat is zonde. Ik hoop dat er in de nieuwe plannen nog ruimte is voor kunstevenementen van SAM”.

 

Jacqueline Machado de Souza komt uit Brazilië en woont al 22 jaar in Maastricht. Ze studeerde fotografie aan de Academie voor Schone Kunsten in Hasselt. Haar werk was onder meer te zien in Dagmar de Pooter Gallery (Antwerpen), Museum Het Domein (Sittard, BALINHOUSEPROJECTS (Londen), en Galerie Van Laethem (Oud-Rekem).

 

De expositie Regardless of Others van Jacqueline Machado de Souza is nog tot en met 30 september te zien in ’T Brandweer van woensdag tot en met zondag van 12.00u tot 17.00u.

Geef een reactie